Tuesday, March 26, 2013

BVSM is ready for courier


Thank you to our customer in Teluk Intan, Perak who has ordered 1 BVSM, 1 Bio Ever, 1 Maharani and 1 mineral coffee. It is now ready for pickup. We used skynet and poslaju for all our delivery. 

Tuesday, March 19, 2013

SAY NO TO ASTHMA dengan BIO EVER

Shared By Naura Auni

Dari kecik saya ni memang berkawan baik dengan ASMA a.k.a semput. Mudah terkena...Byk sgt pantang. Tak boleh terbau bilik yg bertutup yg ada ala2 bau tikar getah lembab ehe, tak boleh terbau timbunan surat khabar lama, habuk toksah cakap la...paling pantang..bab cuaca lak...tak boleh cuaca panas sangat & tak boleh sejuk sangat..mula la wheezing (dada berbunyi bila bernafas), bersin tak berenti, peparu terus sempit...

Time kerja lak tak menentu..kekadang balik pagi buta dah nak subuh..pastu mandi (dr kul 8am keje, mesti la tak selesa nak tido)..hmm..mmg la menambah eratkan lagi saya dengan penyakit kesayangan. Kerap sangat mandi malam, semakin tak selesa saya nk bernafas...pakai Ventolin Evohaler tak leh gak...dh guna Seretide Accuhaler still tak kembang gak..Last2nya, Ogos 2010 admitted gak saya kat Colombia Hospital. Setiap 6 jam nurse injek & nab steroid & amik Symbicort Turbohaler. Mmg asik tido je sampai muka & badan semakin kembang selama 12 hari warded tu. Dark Circle makin ketara.

Feb 2011, tq kat adik saya Zura a.k.a Murni Zuriati sbb dia kenalkan saya ngan BE (siap pos kat umah) dan guide saya thru fon cara nak guna BE ni...lps 10 min pakai tu..mmg pening+debar (byk sgt penyakit kot ahahaha)..lps tu..asik berkahak je sampai tak cukup tido (betapa banyaknya flame). Ada la dalam seminggu cam tu keadaan saya..

April 2011, saya tak perlu lagi nak makan ubat utk cairkan kahak, dark circle pun makin kurang dan pipi lebih shaping.Pagi2 pun dh kurang bersin. Segala ubat2 sume dh simpan..dulu pegi mana2 mesti bw dalam beg. Skrg ni...Bio Ever yg WAJIB ada dlm beg :) Syukur Alhamdulillah. Tq Allah.

Tq Naura Auni for sharing. Sudah hampir setahun Naura Auni ENJOY LIFE without ASTHMA...!! JOM SHARE dan CUBA...!! TAK RUGI..!!

Semoga mendapat manafaat. Feel free to tag/untag. TQ.

Layari portal e-commerce kami di sini

Monday, March 18, 2013

KRIM AJAIB BIO-EVER


Buat semua sahabat2 yg dikasihi esp buat yg bertanya lebih lanjut mengenai Krim Ajaib Bio Ever dan cara ia bekerja.. 

Krim Bio Ever ni 100% dr herba iaitu ekstrak (SPF++) pegaga, daun kaduk, pitera beras, soya bean, aloe vera & ginseng. Di adun dgn cream nano, so sgt halus dan sgt2 cepat meresap dlm salur darah... ia akan membawa kebaikan2 ekstrak herba2 tadi bersama2 ngan oksigen (perjalanan darah yg lancar bermakna oksigen juga bnyk di bawa bersama) 

So sel2 kita akan di 'induce' dgn kebaikan ekstrak herba2 tu & juga oksigen. Bila sel2 kita bnyk oksigen dan cukup nutrien, ia ' terpaksa' jadi sihat & segar. Sel2 yang sihat dan segar ini secara umumnya akan buat 5 tugas ni 
i) buang toksid 
ii) lawan sel2 yg 'jahat' cth sel kanser, fibroid, cysts dll 
iii) produce & renewal cells - beranakkan sel2 baru ... 
iv) tingkatkan metabolisme 
v) balancekan hormon ... 

Ya tuan2 dan puan2...inilah tugas sel2 kita sebenarnya..tp oleh kerana sebab2 tertentu, mungkin kerana toksid bnyk sgt, mgkin kerana kurang oksigen..maka makin lama ia jadi makin tak sihat dan akhirnya 'mogok' utk buat kerja2 asas ini... so kalo sel2 tu 'mogok' kat pankreas, maka pankreas td takmo lagi produce insulin..so bila insulin kurang @tak cukup @takde - gula tak boleh diproses menjadi tenaga, sebaliknya akan kekal sebagai gula...maka kenalah penyakit kencing manis @ diabetis.. 

So, fungsi BE ini adalah utk mengaktifkan balik sel2 yg mogok itu supaya ia akan buat balik kerja dia... Tu la pasal kita kena sapu di tempat2 wajib dan ada pula tambahan di tempat2 tertentu (haaa...ini semua sebenarnya hnya cadangan utk penyakit2 tertentu supaya sel2 yg mogok yg menyebabkan penyakit tu aktif kembali ... so kalo rasa nak melumur satu badan tu... SILA KANNNNN) 

So, utk semua jenis masalah sama je penggunaannya : - sapu di 7 tempat utama (nadi di pgelangan tangan, inner arm, leher, bawah rahang, atas ari2, pinggang & inner thigh) +++ tempat2 yang bermasalah. Contoh : Kalau jerawat, maknanya selain dr tempat utama, sapukan juga atas jerawat tu... Kalau diabetis, selain dari tempat utama, sapu juga di bahagian pankreas (silalah google)..

Yang paling penting mulakan dgn doa supaya Allah mengizinkan BE ini menjadi penawar kepada masalah2 dll. Hmm.. So kalau anda berurus niaga dgn konsultan terlatih (yg buat Projek Istimewa), inshaa Allah mereka expert sb mereka di beri latihan utk jadi Professional Consultant dgn menghadiri kelas Coaching, kelas2 kemahiran, Seminar MMR (minda Magnet Rezeki) dan BEST (Basic Entrepreneur Smart Training).. Inshaa Allah.. For more details, please contact me or layari http://www.kenkoaddict.com TQ.

(Full Credit to Mentor Norazlin Nordin

Thursday, March 14, 2013

3-day trial of Bio Velocity Sleep Mate for FREE




We are pleased to announce that you are entitled for 3-day trial of Bio Velocity Sleep Mate for FREE. Once you sign up, we will contact to you with the offer. It is first come first served basis. Terms and Conditions applied, we reserved our right to make any amendment. 

No commitment, No credit card details needed. Start to enjoy uninterrupted sleep and wake up fresh every day. Sign up to our Newsletter at our website http://www.kenkoaddict.com

Never Make Assumption

I met previous business partner yesterday..before we venture into a business and it was a very successful business not until the company changed their business module. I was excited, cause no doubt we are close friend and catching up is what girls best do..

I cant help it...! but to talk BVSM and BUSINESS..!! Hmm..I think it's been a while since we do gossiping..this is good...talking about other people is BAD..!! 

I really not expected she will be interested, with our product - BVSM... with our Business Group culture..SMART TYCOON GROUP..she even lie down on my BVSM and enjoy it!..she even have faces of people..and many of them... passing through her mind that she wanted to SHARE! A stroke auntie, a stroke fil, a stress friend..and many more...

I learned 1 thing yesterday..Never make assumption..Just continue to share whenever is possible..

If you like this testimony, feel free to link back back to this post..If you have any inquiries, feel free to contact me

Wednesday, March 13, 2013

I got addicted to BVSM

I found my new toy boy. Yup, it is a sleep mate. It is just an ordinary sleep mate, it is the Bio Velocity Sleep Mate. It always feel so refreshing every time I wake up after a night sleep on this mate.

Last week, our BVSM was borrowed to our good friend, Abang Din. He was admitted after suffering some complications. He was quite surprise after a night using this mate. He felt such major improvement on his condition, but this is not why I write this posting.

I was selfishly missed my BVSM. I was hitched. I didn't feel as I felt when I was using BVSM before. I was counting days when I can get back my sleep mate back.

I received a call from Abang Din few days after that. Alhamdulilah, he was discharged from hospital and his condition was greatly improved. I was so happy, not just Abang Din was getting better, but also I got my BVSM back. Yahooo..  I can't wait to sleep that night.

The next morning, I was so happy. I felt the refreshing and stressless feeling again. 

There are also many testimonials you can find when google BVSM. According to a lecturer in Norsuriana's blog, one of the business partner in Smart Tycoon Group, her client felt re-energised after just 1 night. Amazing.

Good news, Kenko Addict is giving free 3-day trial of the BVSM by just signing up for free to their newsletter at their e-commerce portal. 





Discharge radiasi dengan Pelapik Tilam BVSM




Anda menggunakan KOMPUTER di tempat kerja?
Anda pengguna HANDPHONE?
Dalam kereta anda mendengar RADIO untuk menambah info?
Penat bekerja anda menonton TV pula?
Di rumah pun ada WIFI?

Wahhhh!!! Ini semua antara penyumbang RADIASIII…!! Patut la SERI wajah pun berkurangan, AURA pun menurun.... dan kalau nak tahu ini juga menyumbang kepada kebocoran wang!

Tapi takkan kita tak nak guna teknologi ni kan.... Alhamdulillah, kini ada jalan penyelesaiannya... Jom Discharge radiasi ni dengan Pelapik Tilam Bertenaga BVSM! Tanpa anda membuang masa ke pusat2 terapi....hanya dengan TIDUR sahaja!

Ya hanya dengan tidur di atas Pelapik tilam bertenaga BVSM ~ Discharge radiasi, betulkan aura, segar & pulih dan betulkan sistem badan walaupun kurang masa tidur, tingkatkan tenaga seks dan yang paling di gemari = menghalau gangguan2 misteri {dapatkan doa dan caranya}..inshaa Allah

Ya! semua tugas ini dibuat semasa kita tidur di atasnya! Tak perlu sapu-sapu, makan2, minum2.... hanya TIDUR sahaja! BEST gilerrr kan?? Too good to be true!

Utk demo & percubaan percuma, boleh request direct kepada saya..



Tuesday, March 12, 2013

Tips mengurangkan sakit slip disc



Antara TIPS mengurangkan sakit SLIP DISC ini ialah ketika duduk, bersandarlah dengan BVSM di belakang anda. Ketika baring, dicadangkan dengan melapik bantal yang nipis (sesedap rasa) pada bahagian bawah pinggang beralaskan BVSM, tentunya...

SLIP DISC terjadi apabila disc yang menjadi kusyen antara tulang-tulang ini membengkak atau membenjol atau tersasar dari keadaan asalnya.

Disc yang membengkak ini akan menekan urat-urat saraf berhampiran. Kebiasaanya kesan slip disc akan mengakibatkan kebas-kebas dan sakit yang tidak terhingga dibahagian pinggul seterusnya ke kaki dan ke bawah.

Fungsi disc ini macamlah seperti pelapik atau bushings yang membenarkan kita melentok-lentok. Disc ini tidak terkeluar, sebaliknya akan penyek seperti plastisin dan menekan saraf tunjang. Apabila ini terjadi, pesakit mula-mula hanya rasa sakit belakang seperti sengal-sengal sahaja. Walaubagaimanapun, lama- kelamaan geseran & tekanan disc terhadap saraf akan menyebabkan radang saraf yang menyebabkan sakit belakang dan kekurangan upaya.

DENGAN BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)....PELAPIK TILAM yang disuntik dengan GARAM LAUT DALAM dan TENAGA MATAHARI (UV) selain dapat memulihkan SISTEM SARAF dapat membantu;
~ mengurangkan TEKANAN
~ menghilangkan KESAKITAN OTOT
~ melegakan SAKIT BELAKANG
~ menolong KETEGANGAN LEHER
~ melegakan rasa KEBAS

Jadi dengan tidur sepanjang malam di atasnya memberikan lebih keselesaan sewaktu tidur, mengurangkan tekanan tidur yang lebih lena tanpa kesakitan!!!

JOMMMMM !!! GRABBBBB!!!CEPATTTTT!!!

Sharing is caring, mungkin ada rakan2 anda yang memerlukan.... Mohon izin share di wall

Monday, March 11, 2013

Rahsia Kekal Cergas Terbongkar


Mungkin ramai yang tiday sedar bahawa keletihan boleh menyebabkan stress, malas, hilang focus dan berfikiran negatif dan lebih teruk lagi mengundang penyakit. Tapi tahukan anda bahawa terdapatnya product yang boleh mengatasi masalah itu yang sesuai untuk semua golongan dari bayi sehinggalah orang dewasa? Kami bongkar rahsia meraka yang yang kekal cergas dan cerdas.


Memperkenalkan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM).

APA SEBENARNYA BVSM NI??? Hari-hari ada testimonial yang best-best~

Bio Velocity Sleep mate adalah pelapik tilam yang :

● pertama di dunia dan di Malaysia
● di suntik/ di sembur garam laut dalam
● di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan

Kajian selama 20 tahun - BVSM hasil kajian saintis Jerman , garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?

● rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China.
● garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
● gangguan makhluk halus ,penawar racun.

Di adun dalam bentuk Bio Velocity - kelajuan gelombang yang berupaya mennembusi badan manusia - bergetar bertindak dgn molikul air dalam badan- ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba -terhasil oksigen.

Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak - darah lancar seluruh badan

Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dgn izinNya- hormon balance,renewal sel berlaku sbb tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA SLEEPMATE ?

● sebab masa tidurlah renewal sel berlaku- tapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM bantu anda untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dgn maksima yg mungkin
● otak dapat berehat dari sebarang emosi,interaksi dan membuat keputusan
● tidur yg lena dgn sleepmate akan pulihkan aura -rasa happy

RAMAI YANG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK YG DI TANGGUNG BERTAHUN

● senggugut,
● stroke
● slipdisc
● migraine
● tekakan perasaan
● gila / sakit jiwa
● insomia
● darah tinggi
● koma sbb otak kecut
● asma dan apa saja masalah kesihatn

CUMA PERLU TIDUR JERRR
● tidur dgn BVSM bagi yg belum sakit In Shaa Allah dapat elakan sakit jantung dan stroke

Bila dah mula bersama BVSM:

~ada yg cepat rasa kesannya
~ada yg lambat rasa
~ada yg kata terus rasa nak muntah
~ada yg kata lega kak ...1st night tidur...subhanallah sedapnyerrr tidur..ringannyerr badan
~ada yg rasa..kakak masalah tulang belakang saya ....masih rasa sampai sekarang w/pun kurang
~ada yg kata...tulang blkg saya dah okkk....alhamdulillah
~ada yg kata kak saya muntah2!!
~ada yg kata kakk malam tadi saya mimpi teruk dan takuttt!!
~ada yg kata kak saya tak boleh tidur malam tadi
~ada yg kata kak saya dah bertahun tak boleh tidur.... mlm tadi saya tidur lena !!
~ada yang kata kak masalah kronik saya selama 6 tahun bagai di buang terus apapun...cara kerja BVSM
~ membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
~detox
~baiki
~pulih

BERAPA LAMA????...inilah yg anda kena tahu!!

~ada yg badan dah ada macam2!! (berkarat dalam badan kita tak tahu...ingatkan
diri saya juga)
~ada yg problem saraf
~ada yg lemakkkk banykkkkk!!
~ada yg sel dah lembab!!
~ada yg air sgt kurang...(dlm badan kemarau!!)

so..apa yg berlaku pada body dan perasaan anda bila BERSAMA BVSM..bergantung kpd sistem badan masing2!!

TIPS:..berdasarkan banyak pengalaman...macam2 ada..ramai yg dapat manafaat segera dalam masa 3 hari.... walaupun tempoh penyembuhan biasanya 21 hari.. Jadi dalam masa 21 hari tu, anda sabar, bersangka baik, teruskan tidur di atasnya, minum air mineral 10-15 gelas sehari & minta doa sungguh2 kepada Allah swt

**** Untuk kes-kes mistik - sila dapatkan khidmat nasihat dan cara rawatan dari Smart Tycoon Well Trained Consultants

JIKA ANDA SAYANG KESIHATAN ANDA!!!! TIDAK RUGI ANDA MENGELUARKAN SEDIKIT DUIT UNTUK MENCUBANYAAAAA!!!

Tunggu apa lagi!!! AYUH DAPATKAN 1 BVSM UNTUK ANDA DAN KELUARGA ANDA!!!!!
TAK SALAH MELABUR UTK KESIHATAN DIRI & KELUARGA


Saturday, March 9, 2013

Bahayanya lemak di perut

Perut buncit? Tahukah anda yang anda berada di dalam keadaan bahaya? Sila tonton video ini


Jangan risau, solutionnye ada di sini..


Cuba dulu baru tahu. Boleh ORDER ONLINE DI SINI

Friday, March 8, 2013

Limited Stock BVSM - Hurry


Stock BVSM just in today..limited to 10 pcs ONLY..Our HQ is currently TOTALLY OUT OF STOCK..!!! and not sure when new stock comin..Special for CUSTOMER only on First Come First Serve Basis..PM/WhatsApp/SMS me..TQ

Saya kehilangan ibu tersayang


Saya kehilangan ibu tersayang (Al-Fatihah buat ibu) 6 tahun yang lalu kerana penyakit
DARAH TINGGI and STROK.. Masa arwah ibu mula diserang stroknya yang pertama,
saya masih dalam cuti bersalin anak kedua. Tak dinafikan, hingga hari ini, ‘WHAT
IF’ sentiasa berlegar dalam fikiran..masih merasakan usaha kami pada waktu itu tak
mencukupi untuk membantu mengurangkan penderitaan sakitnya. Seminggu selepas
strok pertama, ibu diserang semula STROK dan KOMA, tak sampai seminggu selepas
serangan strok kedua, ibu pergi meninggalkan kami.

Hati saya tersentuh bila saya membaca kisah yang diceritakan oleh Pn. Norazlin
Nordin. ‘KALAULAH.., BERUNTUNGNYA DIA.. bermain2 difikiran saya..

(Written by Pn. Norazlin Nordin)
Semalam sy bersama lebih 500 lagi warga Smart Tycoon di Wisma MCA untuk Hari
Testimoni Pelapik Tilam Bertenaga BVSM...MasyaAllah, testimoni2 hebat dan meruntun
air mata.... terus teringat mak dan arwah bapa...huhu... (agak tak lawa kot sy di kerusi
depan sekali mengelap air mata guna hujung tudung - bawa handbag yg takde stok tisu)..


Testimoni 1 : Pn Jamilah, 74 tahun, Labis, Johor
Kes : Stroke

~ Mengalami sakit strok secara tiba-tiba pada bulan Oktober 2012
~Makan dan minum hanya menggunakan tiub yang ditebuk
~Doktor meminta anak2 membawa dia pulang kerana tiada harapan untuk sembuh
~ Dirumah masih menggunakan tiub untuk makan & minum
~Anaknya diperkenalkan dengan BVSM pada bulan November 2012 dan di jadikan
selimut
~Alhamdulillah esoknya, kepala Makcik Jamilah boleh memusing kepalanya sendiri.
Terkejut anak2nya!
~Selepas 3 hari menggunakan BVSM sebagai selimut, tangan makcik Jamilah boleh
bergerak dan boleh menyedut air
~Semalam, kami menyaksikan makcik Jamilah sudah boleh mengangkat kepalanyer
sendiri dan boleh menarik tali dengan kedua-dua tangannyer...
~Menitis air mata sebab anaknya seorang guru pun menangis sambil bercerita.. katanya
bila doktor minta bawa balik tu, anak2, saudara mara dan kawan2 dah bersedia utk
menerima satu lagi kematian, tapi dia tak mahu mengalah sb belum bersedia 'berpisah
dgn ibu kesayangannya'... Ya Allah kau rahmatilah kehidupan anak yang sangat baik
ini'....

Ya, rezeki masing-masing. Yang penting kita usaha dan berdoa yang terbaik dari Nya.
Ada byk testimony BVSM, SANGAT RAMAIIIIII dah mendapat manfaat drpd
kehebatan teknologi BVSM ini. Hubungi saya utk PERTANYAAN lanjut atau layari

Thursday, March 7, 2013

Bio Velocity Sleep Mate


Salam. Valuable info to share based on my PERSONAL experience.

Kami diperkenalkan dengan pelapik tilam istimewa ini - BVSM ini minggu lepas. Sekadar ingin mencuba, lagipun bukannya susah kan, TIDUR aje. Sejak mula berhenti kerja di Maybank and buat business, memang cabaran +++ berlipat kali ganda (Alhamdulillah..). STRESS tak payah cakap la kan. KURANG TIDUR, KERAP TERJAGA MALAM, LETIH semua tu dah menjadi sahabat karib sejak 5 tahun lepas.

Bayangkan situasi nak close satu2 contract bernilai $$$, berjuang sampai ke Africa or Middle East dan nak manage 4 kedai lagi. Walaupun kami cuba ubah dengan amalkan hidup sihat, involve CYCLING (best giler) every weekend or JUST CHILL.. tapi masalah tu masih ada.

So, I read a post by a friend kat FB (TQ Murni Hayati - sahabat dari MBB dulu) pasal produk ni dan cuba. Hubby 1st night jer dah terus hanyut, I masuk 3rd night totally PASSED OUT..!! Paling BEST bangun pagi rasa FRESH dan BERSEMANGAT nak buat KERJA lebih baik lagi..So, I feel it is right for me to SHARE also with my friends. Ilmu and Info yang ada tak harus lokek di simpankan.

Anak-anak pulak (2 BOYS ok), kalau tak boleh tidur senang jer. Suruh dia baring2 kejap, lepas tu SETEL..ZZZ..

OK kan..???

Bio Velocity Sleep Mate

Ingin mendapatkan produk di atas, sila layari Kenko Addict.com


Hi

Hello World!